ASIAKASTARINAT

Olemme etsineet riittävän yksinkertaista ja helposti käyttöön otettavaa ohjelmaa Asiakkaillemme. ”Yksi järjestelmä jolla keräämme informaation ja voimme siirtää sen haluamaamme järjestelmään maksamista varten on juuri se mitä tarvitsemme”. Saavutettu etu on jo nyt huomattava. Riippumatta asiakkaan koosta vie palkanlaskijan työaikaa se lähes yhtä vähän oli kyseessä 5 tai 50 palkkapussia.

-Balanco Accounting Oy

Nykyinen toiminnanohjausjärjestelmä on tarjouslaskentaan ja projektien hallintaan tehty, mutta tiedon kerääminen sen käyttöliittymistä ei ”sähkäreiltä” onnistu. Liian monta painallusta estää digitaalisen kirjaamisen suoraan työkohteesta. ”Lippuja ja lappuja varten on pitänyt ostopalveluna hankkia kirjaustyötä, että laskutus ja palkat saadaan kuukausittain kuntoon”. Rajapinnan avulla kohteet siirtyy automaattisesti DayRolliin ja kun asentaja kirjaa tunnit niin yhdellä kertaa ne siirtyy projektille takaisin ja samasta aineistosta muodostuu maksuvalmis palkka-aineisto. Esimiesten tarvitsee hyväksyä tunnit vain kerran molempia tarpeita varten.

-Sensio Oy

Jatkuvasti mukana kulkeva applikaatio herätti alkuun hetkellisen hämmennyksen käyttäjillä. Nopeasti jokainen huomasi että kirjaaminen on helppoa ja töiden vieminen oikealle asiakkaalle ja projektille sujuu parilla painalluksella. ”Olemme päässeet manuaalisesta työstä kaikkien työhön liittyvien kirjausten osalta eroon. Palkanlaskenta on napin painalluksen päässä ja asiakaskannattavuuden seuranta on nyt työtuntien osalta aina ajantasalla – kertoo Markus Palola”.

-Profin Sydänpuu Ikkuna ja Ovet Oy